دونات داغ و تازه یک پذیرایی شیک برای انواع مهمانی ها است. در این مقاله آموزشی، به آموزش پختن یا برشته کردن دونات در آون توستر می پردازیم
آون توستر برای پخت شیرینی و دونات ایده آل است زیرا شیرینی را به طور یکنواخت می پزد و باعث می شود داخل آن نرم و بیرون از آن ترد و برشته باشد. همچنین لازم نیست نگران ریختن خورده های شیرینی خود در شیارهای آون توستر باشید!
نحوه پختن کردن شیرینی ها بسته به اینکه ابتدا آن را برش داده باشید یا نه، کمی متفاوت است.
برای پختن یک شیرینی کامل، اون توستر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. شیرینی خود را روی سینی قرار دهید تا خرده های آن در کف آون توستر نریزد(از سینی قفسه ای استفاده نکنید).
روی شیرینی چند قطره آب بپاشید. این کار به حفظ رطوبت داخل و جلوگیری از خشک شدن شیرینی در حین گرم کردن مجدد کمک می کند.
سینی شیرینی را داخل آون توستر که از قبل گرم شده قرار دهید. تایمر را روی چهار دقیقه تنظیم کنید، اما با دقت مراقب آن باشید. شما می خواهید شیرینی تان خوب و داغ از آب در آید ولی اگر غافل شوید و خیلی در دستگاه بماند میمکن است بسوزد.
یک شیرینی کامل حدود چهار دقیقه طول می کشد تا برشته شود، در حالی که یک شیرینی تکه شده فقط دو دقیقه طول می کشد. اگر دوست دارید شیرینیهایتان ترد باشد، آنها را در یک یا دو دقیقه دیگر بگذارید تا بیشتر برشته شود.
نظرات کاربران