معروف ترین و خوشمزه ترین غذای ایتالیایی که همه ما عاشق آن هستیم پیتزا است. درست کردن و خوردن یک تکه پیتزا در خانه حس خوبی به آدم می دهد و پس از خوردن پیتزای خانگی خوشمزه، حال آدم بهتر می شود. پیتزا در همه شکل ها و اندازه ها موجود است و ترکیبات زیادی از مواد وجود دارد که می توان به پیتزا اضافه کرد و طعم دلخواه را به وجود آورد. شما می توانید پیتزا را به راحتی در خانه درست کنید. میتوانید فقط یک خمیر تهیه کنید، همه ملزومات تهیه پیتزا را جمع کنید و آن را برای پخت پیتزا به کار گیرید. یا یک پیتزای نیمه آماده یا منجمد شده در بازار بخرید در آون توستر آن را بپذید. ما در این آموزش تهیه آسان پیتزا در آون توستر را شرح می دهیم.
شما می توانید مواد مختلفی را روی پیتزا استفاده کنید چون هیچ چیز بهتر از طعم یک پیتزای خوش طعم و عطر نیست. در حال حاضر شما یک آون توستر دارید و نمی دانید چگونه از آن برای پخت پیتزا استفاده کنید ما در این آموزش سعی داریم آموزش تهیه پیتزا در آون توستر را آموزش دهیم.
چگونه پیتزا را در آون توستر درست کنیم؟
برای راهنمایی شما در پخت پیتزا در آون توستر، مراحل لازم برای تهیه آن را به طور کامل آموزش داده ایم که به شما کمک می کند بهترین پیتزا را درست کنید.
موزش درست کردن پیتزا در آون توستر
هیچ چیز خوشمزه تر از یک پیتزای خانگی نیست. می توانید پیتزا را در آون توستر خود بپزید و طبق دستور پخت سریع آن را آماده کنید. آون توستر دارای یک فن است که هوای گرم را به اطراف می چرخاند تا بتوان پیتزا را به طور یکنواخت پخت. هوایی که در اطراف گردش می کند باعث پخش یکنواخت گرما می شود و از ایجاد قسمت های نپخته در غذا جلوگیری می کند. معمولاً آون توسترها دارای دو دکمه یا ولوم هستند که یکی برای پخت و پز معمولی بدون گردش هوا و دیگری با کانوکشن یا فن گردش هوا است.
همچنین، از آون توسترهای این چنینی فقط برای پخت غذای تازه استفاده نمیشود. شما می توانید تکه های پیتزا را فقط با استفاده از کانوکشن دوباره گرم کنید. هر دو دکمه یا ولوم تنظیم ،کار را به سرعت انجام می دهند. قبل از استفاده حتما دفترچه راهنما را مطالعه کنید زیرا همه آون توسترها یکسان نیستند.
مواد لازم برای تهیه پیتزا در آون توستر :
- 1 عدد نان آماده پیتزا یا 2 عدد چانه خمیر آماده پیتزا
- پنیر پیتزا 300 گرم
- مواد پیتزا (سوسیس یا کالباس برای پیتزای مخصوص، گوشت چرخ کرده و قارچ برای پیتزا گوشت و قارچ و گوشت گوساله ریش شده برای پیتزای رست بیف)
- قارچ 200 گرم
- فلفل دلمه رنگی خرد شده، پیاز یا گوجه فرنگی (هر کدام 2 عدد)
- سس کچاپ : 3 قاشق غذا خوری
- آویشن: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- ذرت و زیتون :برای تزئین در صورت نیاز
آماده سازی پیتزا:
در این مرحله به آماده سازی پیتزا می پردازیم. بسته به اینکه چه نوع پیتزایی مد نظرتان باشد می تواند از مواد مختلف در تهیه آن استفاده کرد. فقط به مرحله افزودن مواد پیتزا که رسیدیم مواد مورد نظر که می تواند سوسیس و کالباس باشد یا گوشت و قارچ سرخ شده یا رست بیف، نوع پیتزا می تواند فرق کند. بقیه مراحل یکسان است. پس با این آموزش هر نوع پیتزایی را می توانید درست کنید.برای پخت پیتزا در آون توستر، این مراحل را دنبال کنید تا بهترین پیتزای خمیری و خوشمزه را درست کنید.
1ابتدا خمیر پیتزا یا چانه هایی که تهیه کرده ایم را باید روی یک سطح صاف، پهن نماییم. بسته به نوع ظرف که گرد یا مستطیلی می تواند باشد می توانیم خمیر را به همان شکل در آوریم. اگر از نان آماده پیتزا استفاده میکنیم نیاز به این مرحل نبوده و می توانیم به مرحله بعد برویم.
2سس کچاپ را روی خمیر یا نان پیتزا ریخته رو با قاشق آن را پهن
میکنیم.
3به مقدار نیاز پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. در این مرحله اگر می خواهید پیتزای پر پنیری داشته باشید مقدار بیشتری پنیر اضافه کنید
4مواد پیتزا را روی آن به طور یکنواخت می پاشیم. این مواد می تواند سوسیس و کالباس یا گوشت چرخکرده یا گوشت ریش شده می تواند باشد.
5فلفل دلمه ای، پیاز،گوجه فرنگی حلقه ای و قارچ و ذرت را روی سطح پیتزا می پاشیم. توجه کنید که نوع خرد کردن این مواد می تواند شکل و ظاهر متفاوتی به پیتزای شما بدهد. مثلا به صورت نگینی یا خلالی یا مربعی یا هرطور که دوست دارید.برای ظاهر قشنگ تر پیتزا می توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده نمایید.
6در مرحله آخر پنیر پیتزا به مقداری که کل سطح پیتزا را بپوشاند روی سطح پیتزا پخش میکنیم . برای تزئین روی پیتزا نیز می توانید چند تکه فلفل دکمه ای ، قارچ ورقه شده ،زیتون سیاه یا ذرت و تکه های سوسیس یا کالباس پپرونی را برای تزئین و ظاهر زیباتر روی آن بچینید. موقعی که روی پیتزا گریل شد ظاهر زیبایی به آن می دهد.
در این مرحله به آماده سازی آون توستر می پردازیم:
- در حالی که در حال آماده کردن پیتزا هستید، آون توستر را با استفاده از تنظیمات پخت معمولی یا پخت کانوکشن روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید . در این مرحله هر دو المنت بالا و پایین را روشن نمایید.
- در مرحله دوم پیتزا را که آماده کردیم را داخل فر قرار دهید. مطمئن شوید که درب آون توستر به راحتی بسته می شود.
- در مرحله سوم باید پیتزا را به مدت 15-20 دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. اگر آن را روی حالت کانوکشن تنظیم می کنید، ممکن است آماده شدن آن زمانی کمتری طول بکشد. مطمئن شوید که وقتی مواد پیتزا پخت و پنیر آن آب شد و خمیر آن کمی از روی سینی بلند شد آن را بیرون بیاورید. از انبر مخصوص یا دستکش فر استفاده کنید تا دستتان نسوزد.
- کانوکشن را خاموش کنید و فقط المنت بالا را روشن کنید. در این مرحله می خواهیم سطح پیتزا را گریل کنیم. وقتی که روی آن طلایی شدو پنیر شروع به حباب زدن کرد کار تمام است.
- پیتزای داغ و پخته شده را در بشقاب بگذارید. قبل از خوردن اولین لقمه،چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
نظرات کاربران